maandag 28 juni 2010

Surprise macaroni

Ingrediënten voor 4 personen:

1 pakje honig mix voor macaronisaus stroganof
- 300 gram rundergehakt
- 250 gram roomkaas
- 450 gram diepvriesspinazie
- 350 gram macaroni
- 1 blik gepelde tomaten (mag ook 3 tomaten zijn)
- knoflook - peper - zout



Bereidingswijze

Bak het gehakt in een braadpan snel rul en bruin. Eventueel wat peper,zout en knoflook naar smaak. Voeg vervolgens de gesneden ui en tomaat toe. Laat het geheel even bakken en voeg vervolgens de sausmix toe. Laat dit 10 minuutjes zachtjes doorkoken. Bereid intussen de macaroni, echter zonder zout toe te voegen. Kook de spinazie. Breng de saus op smaak met wat kruiden.



Serveertips

Leg eerst de macaroni op de borden, vervolgens de spinazie. Verdeel daarna de kruiden-roomkaas over de borden en schenk daarover de saus.

garneer met wat plakjes tomaat en bieslook of een salade.

Mijn kinderen zijn dol op kruiden-roomkaas en ze vonden het een leuke verassing. En tja, dan wordt eten ook leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten