Ingrediënten voor 4 personen:
2 aubergines (en een beetje bloem)
3 vleestomaten
blikje mais
stuk feta
olijven
3 a 4 tenen knoflook
Voor de saus:
boter
bloem,
melk,
kaas
kruiden: zout, peper, nootmuskaat en/of aromat
Voorbereiding:
Oven voorverwarmen op ong. 200 C.
Bereidingswijze:
Aubergines in plakken snijden, door bloem wentelen en bakken in koekenpan in olijfolie of aubergine in smeren met olie en bakken in de oven op 18o gr.
Bodem van ovenschaal met plakken auberginnes bedekken, tomaten in plakken gesneden erop. basilicum en knoflook erboven uitknijpen. Helft van de feta erboven verbrokkelen evenals de helft van de olijven en de mais. dit herhalen tot alles op is. Zelfgemaakte kaassaus eroverheen schenken en in de oven gloeiendheet laten worden in ong. half uur/drie kwartier
Serveertips
Lekker met ciabatta of een groene salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten