Ingrediënten voor 2 personen
* 1 blikje crossaintdeeg
* 2 vleestomaten of 250 gr cherrytomaatjes in tweeën gesneden.
* 250 gram gerookte kipfilet
* 2 eieren
* 1 potje zure room
* 2 eetlepels kappertjes
* 1/2 theelepel oregano
* zout
* peper
Bereidingswijze
Springvorm beboteren en met croissantdeeg bekleden.
De tomaten in partjes snijden, de kipfilet instukjes snijden en over het deeg in de vorm verdelen.
De eieren loskloppen met de zure room, de kappertjes, oregano, peper en zout.
Het eimengsel over de kip en tomaten in de vorm scheppen. De taart in een voorverwarmde oven op 200 C in ongeveer 35 minuten bakken.
Je kan ook bladerdeeg of deeg voor hartige taart gebruiken. Croissantdeeg is luchtiger, minder kompact.
Lekker met een salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten