dinsdag 22 juni 2010

KRUIDEN VOOR BIJ VLEESGERECHTEN

Altijd handig een lijstje bij je kruidenkastje:


Gehakt
Basilicum - Oregano - Tijm - Mostermeel - Foelie - Majoraan - Rozemarijn

Goulash
Basilicum - Paprika - Dragon - Dillezaad - Foelie - Majoraan - Tijm

Kalfsvlees
Basilicum - Borage - Citroenmilisse - Kervel - Majoraan - Salie

 Lamsvlees
Munt - Basilicum - Kervel - Tijm - Piment - Rozemarijn

Rundsvlees
Tijm - Selderij - Majoraan - Koriander - Oregano - Rozemarijn - Foelie

Varkensvlees
Majoraan - Mostermeel - Oregano - Salie - Rozemarijn - Tijm

Lever
Laurier - Salie - Tijm - Peterselie Haché
Kruidnagel - Laurier - Oregano - Tijm - Rozemarijn - Mosterdmeel

Ragoût
Bonekruid - Foelie- Laurier - Piment - Lavas Biefstuk - Steak
Kervel - Tijm - Mosterdmeel - Peterselie - Koreander - Waterkers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten