maandag 5 juli 2010

Wat eten we op de camping..

Deze komt van koken op de camping .Daar staan super gemakkelijke recepten op. Ook prima thuis te eten! Voor mij smaakt eten op de camping toch anders en daar durf ik gemakkelijk een blikje Smac door de macaroni te doen.

Kip Antoinette


BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

INGREDIËNTEN:

4 kipfilets
3 teentjes knoflook
2 eieren
3 vleestomaten
1 pakje Boursin (150 gr.)
zout en peper
olijfolie
rijst



BEREIDINGSWIJZE:

Kipfilets in reepjes snijden en bestrooien met zout en peper. Bak de kip in de olie op de skottelbraai, samen met de gesnipperde knoflook. Bak de gewassen en gesneden tomaten even mee.Klop de eieren los met de Boursin en voeg deze als laatste toe. Even lekker laten pruttelen.Serveer met rijst.



NAAM INZENDER:

Antoinette



OPMERKINGEN:

Lekker hierbij is een salade van : veldsla, komkommer, radijs en paprika. Maak een dressing van olijfolie, frambozenazijn, mosterd en suiker. Meng dit door de sla en strooi er bieslook en dille over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten