Ingrediƫnten (2 pers.):
200 gram aardappelen
1/2 liter blik perziken
125 gram ham (1 dikke plak)
1 appel
75 gram walnoten
1 kleine ui
ijsbergsla
1 bekertje sour cream
zout
peper
1 tl mosterd
1 el (balsamico)azijn
Bereiding:
Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van 1,5 cm. en kook deze gaar ( ong. 5 minuten).
Spoel de aardappelblokjes af met koud water en laat ze uitlekken.
Snipper het uitje.
Snijd 2/3 van de perziken in stukjes.
Snijd de ham in kleine blokjes.
Schil de appel en snijd deze in stukjes.
Hak (op enkele na) de walnoten in grove stukken.
Snijd de ijsbergsla in stukjes.
Schep alle gesneden ingredienten door elkaar.
Roer een sausje van de sour cream, zout, peper, mosterd en azijn en giet dit over de salade.
Garneer met de achtergehouden perzikken en walnoten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten