vrijdag 16 juli 2010

Tagliatelle met zalm en spinazie

Ingrediƫnten (4pers)


1/2 (500g) pak tagliatelle pasta
50 gr boter
250 ml melk
1 eetl witte bloem
80 gr versgeraspte Parmezaanse kaas
225g gerookte zalm, gehakt
30g verse spinazie, gehakt
2 eetl kappertjes
4 eetl zongedroogde tomaten, gehakt
50g gehakte verse oregano





Bereidingswijze

1. Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook gedurende 11 tot 13 min, of tot de pasta al dente is ; giet af.
2. Smelt de boter in een pan over matig vuur en meng de melk erdoor. Roer de bloem erdoor om het in te dikken. Roer geleidelijk aan de Parmezaanse kaas erdoor tot alles vermengd is.
3. Kruimel de zalm in het botermengsel. Roer de spinazie, kappertjes, zongedroogde tomaten en oregano erdoor. Kook en roer het de saus gedurende 3 min, tot alles goed is doorgewarmd. Serveer over de gekookte pasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten