zaterdag 10 juli 2010

Tortellini-Erwten Schotel

Lekker makkelijke "eenpanner" voor op de camping, of gewoon voor weinig kookzin. Voor 3 grote of 4 minder grote eters

•500gr verse tortellini, kleine
•bosje lente uitjes, gesnuipperd
•100gr spekreepjes
•1 grote pot erwten uitgelekt
•200gr creme fraiche
•geraspte kaas
•groene kruiden en gemalen peper naar smaak.

(Je kunt ook droge tortellinin gebruiken, maar dan heb je maar ongeveer 300 gram nodig)

Kook de tortellini in 5 minuten gaar(droge tortellini hebben langer nodig)en giet ze af in een vergiet. Bak nu snel de spekreepjes uit in een beetje olie en doe de gesnipperde lenteuitjes erbij. Even meefruiten. Nu de creme fraiche erbij en de tortellini. Goed omscheppen. Doe de uitgelekte erwten er bij en maal er lekker wat peper uit de molen over. Als je verse of diepvries tuinkruiden hebt, doe die er nu ook bij. Alles heel voorzichtig omscheppen!



Laat alles met een deksel op de pan en op een laagpitje zeker 5 minuten goed doorwarmen! Serveren met geraspte kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten