1 (500g) pak farfalle pasta
klontje boter
200ml halfvolle melk
4 eetl pesto
200g verse spinazie, fijngesneden
100g champignons, in plakjes
3 (185g) blikken tonijn op water, uitgelekt
Bereidingswijze
1. Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook dit in 8 tot 10 minuten al dente; giet af.
2. Smelt de boter in een grote pan op matig hoog vuur. Voeg de melk en pesto toe en breng dit al roerend met een garde aan de kook. Zet zodra de melk kookt het vuur lager en voeg de spinazie en champignons toe. Kook zachtjes zo'n 3 tot 4 minuten door, terwijl je af en toe roert. Voeg de gekookte pasta, tonijn en tomaten erdoor en roer zachtjes door elkaar. Kook nog 3 tot 5 minuten langer door tot alles goed verhit is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten