1 ui
20 g boter/margarine
300 g risottorijst
1,5 l groentenbouillon
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
150 g rucola
versgemalen peper
Pel en snipper de ui.
Smelt de boter/margarine in een pan en bak hierin de ui glanzig.
Voeg de risottorijst toe en laat de korrels, onder voortdurend roeren, enkele minuten meebakken op een
niet te hoog vuur.
Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en roer de risottorijst regelmatig om tijdens het koken gedurende ca. 20 minuten.
Roer de laatste paar minuten Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden erdoor en laat goed verwarmen.
Schep op het laatste moment de rucola, waarvan de blaadjes eventueel kleiner worden gesneden, door de risotto.
Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met versgemalen peper.
Mijn kinderen houden niet van rucola, voor hun doe ik er op het laatst een paar blokjes ontdooide spinazie door.
Lekker met een gebakken kipfiletje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten