donderdag 8 juli 2010

macaronisalade met vis

Ingrediënten voor 8 personen

1 pak macaroni,
1 blik met koude groentes (bijvoorbeeld mexicaanse groentes van bonduelle.)
1 blikje Tonijn,
1 pakje surimi
50 gr garnaaltjes (roze)
1 paprika
1 klein potje augurken
wiskey saus, curry, mayonaise
peper, zout en olijfolie



Bereidingswijze

Kook de macaroni zoals aangegeven op het pak. Doe een scheut olijfolie bij het water in. Dit voorkomt plakken. Doe de gekookte en afgegoten macaroni in de salade schaal en doe de groentes uit blik er gelijk bij. Doe er een scheut wiskey saus bij naar smaak en curry en mayonaise. Roer dit goed door elkaar en proef of je het zo lekker vindt. De pasta is nu al redelijk afgekoeld en doe de garnalen, surimi en tonijn erbij met augurken en fijn gesneden paprika. Roer dit nog maals goed door elkaar. En zet dit in de koelkast ged een uur. Als pasta koud is nogmaals proeven en evt naar smaak  peper en evt zout bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten