donderdag 15 juli 2010

Pistoletje met ei en meer

Aantal personen: 2 pers.

Ingrediƫnten:


30 g rucola
2 tomaten
1 grote ui
4 eieren
Peper en zout
4 el halfvolle melk
2 el zonnebloemolie
4 bruine pistoletjes
4 el roomkaas met kruiden



Snipper de ui en snijd de tomaten in kleine stukjes. Snijd de helft van de rucola fijn. Klop de eieren los met melk, gesneden rucola, zout en peper. Verhit in een koekenpan de olie en bak hierin de tomaten en de uien. Voeg de losgeklopte eieren toe en bak het roerei. Snijd de bruine pistolets open en besmeer royaal met de roomkaas. Leg de rest van de rucola op de broodjes met het roerei er dubbelgevouwen tussen.

Nog even en het is weer weekend. En het mooie weer komt er weer aan. Dus niet te lang in de keuken en zin in een 'echte 'warme maaltijd heb ik dan niet. Dus dan is een broodje met een lekkere vulling geen straf om 2 x per dag voor je neus te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten