donderdag 3 februari 2011

Spaghetti, lekker makkelijk

Ingrediënten: voor 4 pers


2 el olijfolie
1 grote ui, gesnipperd
1 winterpeen (250 g), in dunne plakjes
2 stengel bleekselderij, in plakjes
450 g rundergehakt
2 blokjes runderbouillon
2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
1 el tomatenpuree (blikje 70 g)
300 g spaghetti (vers is het lekkerst!!)

Verhit de olie in een pan. Voeg de ui, de wortel en de bleekselderij toe en bak 5 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul en bruin. Roer de bouillon, de tomatenblokjes en de tomatenpuree erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Laat de saus met de deksel op de pan ca. 30 min. op heel laag vuur sudderen. Roer af en toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Lekker met geraspte kaas(bv Grana Padano)
Lekker met een tomatensalade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten