zondag 6 februari 2011

Hapje 6

Ingrediƫnten:(12 stuks)


1/2 blik haricots verts
1 blik croissantdeeg
6 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes
12 plakjes ontbijtspek
 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand . Haricots verts laten uitlekken. Croissantdeeg uitrollen op aanrecht. Driehoeken loshalen en in lengte halveren. Deegpunten besmeren met helft van tapenade en beleggen met ontbijtspek. Aan onderkant van deegpunten ca. 4 haricots verts leggen. Croissants richting punt oprollen (haricots verts steken er aan zijkanten uit). Croissants in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Deze is meer voor de grote mensen maar deze vind iedereen lekker:

1 blik croissantdeeg
1 blik coktailknakworstjes

Snijd het deeg in 4 gelijke delen. Omwikkel het knakworstje hiermee. 15 min in een voorverwarmde oven van 180 gr.
Koud en warm lekker. Ook een leuke kindertraktatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten