Ingrediënten
4 kant-en-klare pannenkoeken
olie
400 gr panklare andijvie
100cc room culinair
150 g geraspte belegen kaas
150 g hamblokjes
zout
peper
Bereiden:
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper. Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijvie/room scheppen en dichtklappen/rollen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten.
Je kan ook zelf de pannenkoeken bakken…
Geen opmerkingen:
Een reactie posten