Ingrediƫnten: 4 pers
1 pak Pannenkoekmix
1 pak creme diepvriesspinazie
1/2 bakje roomkaas
1 rode paprika
150 g geraspte kaas
450 g rundergehakt
Bereiding
Bak de pannenkoeken volgens de bereiding op het pak.
Bak een stuk of 6 grote pannenkoeken en laat ze 20 min. afkoelen op het aanrecht.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd ondertussen de paprika in stukjes en braad het rundergehakt rul in een pan zonder boter of olie, Voeg nadat het gehakt rul is geworden de creme spinazie toe aan de pan. De spinazie hoeft niet eerst ontdooit te worden. Roer het gehakt en de spinazie goed onder elkaar. Voeg vervolgens de paprika en het halve bakje roomkaas toe en roer weer onder elkaar.
Vul de pannenkoeken met de gehakt en spinazie vulling en rol ze op in een ovenschaal, Bestrooi alle pannenkoeken met de geraspte kaas en zet het gerecht gedurende 40 min. in de oven.
Het lijkt of ik aandelen heb in de roomkaas. Helaas niet:)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten