maandag 29 augustus 2011

Tagliatelle met gehakt

Ingrediƫnten

Bamipakket special (van bv Conimex)

Italiaanse roerbakgroenten
Verse pasta
500 g rundergehakt
Peper uit de molen

Bereidingswijze


Wel de groenten uit het bamipakket in een kommetje heet water.
Zet een flinke pan water op om de tagliatelle in gaar te koken. Als het water kookt een scheutje olijfolie aan het water toevoegen, zodat de pasta niet aan elkaar blijft plakken. Kook de pasta en proef na een minuutje of de pasta gaar is. Giet de pasta af.

Bak het gehakt rul en voeg peper naar smaak toe. Als het gehakt gaar is, kan de roerbakgroente de pan in om even mee te bakken. Bami kruidenmix erbij. Knijp boven de gootsteen de gewelde groentenmix uit en doe dit ook in de pan. Even de husselen met de tagliatelle en klaar is kees.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten