zaterdag 13 augustus 2011

saucijzenbroodjes

Benodigdheden
500 gram half om half gehak
10 bladerdeegplakjes
1 ui
1 eetlepel aromat
2 eieren
paneermeel
bloem


Werkwijze

Snipper de ui heel fijn en klop 1 ei los.
Meng het ei, de ui, en de eetlepel aromat door het gehakt(half om half is vetter van smaak en wordt niet droog) heen.
Doe er wat paneermeel bij zodat het gehakt niet nat is.
Verdeel het mengsel in 10 gelijke partjes.
Rol de partjes tot een worstje. (ze moeten even lang zijn als de bladerdeegplakjes)
Rol de worstjes goed door de bloem.
Nu neem je een bladerdeegplakje en leg het worstje erop.
Vouw het dicht en plak het met wat water aan elkaar.

Doe dit 10x.

Nu scheid je ze in 10 gelijke partjes.
Rol de partjes tot een worstje. (ze moeten even lang zijn als de bladerdeegplakjes)
Rol de worstjes goed door de bloem.
Nu neem je een bladerdeegplakje en leg het worstje erop
Vouw het dicht en plak het met wat water aan elkaar.
Bak de saucijzenbroodjes af in 25 minuten op 200 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten