Ingrediƫnten:
1 kg kruimige aardappelen
20 g boter
4 runderbraadworsten
100 gr geraspte kaas
1 groene paprika, in kleine blokjes
100 ml halfvolle melk
3 el pesto alla genovese
400 gr gesneden andijvie
2 vleestomaten, in blokjes.
Schil de aardappelen en kook ze in circa 20 min. gaar. Giet ze af en bewaar het kookvocht. Verwarm ondertussen de boter in een pan en bak de runderbraadworsten in 15 min. gaar. Voeg na 5 min. de paprikareepjes toe en bak ze mee. Verwarm de melk, voeg deze samen met de pesto en geraspte kaas toe aan de aardappelen en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de andijvie en de blokjes tomaat erdoor. Voeg, als de puree te droog is, een beetje van het achtergehouden kookvocht toe. Schep de worsten en de paprikareepjes bij de stamppot.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten