zondag 7 augustus 2011

Gevulde kip met pasta

:Pasta met Kip


Ingrdiƫnten:
4 grote halve kipfilets
2 grote dunne plakken varkensfricandeau
4 eetl rode pesto
4 groene olijven in plakjes
2 eetl boter
150 ml koksroom (of lekker slecht)slagroom
4 eetl gewelde rozijnen
tobasco, zout
pasta voor 4 personen


Snijd de kip in met een mes zodat er een holte ontstaat.
Bestrijk de fricandau met de pesto en verdeel hierover de olijven.
Rol dit op, snijd dit in 2 porties en vul hiermee de kip [mag uitsteken]
Verwarm de boter, en bak de kip hierin zachtjes rondom goudbruin.
Voeg de koksroom en de rozijnen toe.
Laat de kip op een laage stand ca. 10 min garen.
Maak op smaak met tabasco en zout.
Kook in die tijd de pasta.
Serveer de kip met de pasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten