INGREDIËNTEN:
Voor 4 personen
• 500 gram gekookte pasta (penne)
• 300 gram gerookte kip
• 150 gram feta
• 250 gram cherry tomaatjes
• 1 komkommer
• 150 gram spinazie
• 75 gram rucola
• 150 gram rode pesto
• 50 gram pijnboompitten
• zout/peper
• olijfolie
OMSCHRIJVING:
Kook de pasta in ongeveer 10 minuten gaar.
Rooster de pijnboompitjes in een pan tot ze bruin kleuren. Op deze manier komen de oliën vrij en krijgen ze nog meer smaak.
Bak vervolgens de spinazie in een pan zodat deze slinkt.
Giet de pasta af als deze klaar is met koken en roer de pesto er doorheen.
Snijd de kip, komkommer en tomaat in kleine stukjes en voeg vervolgens alle ingrediënten bij elkaar en meng ze goed.
Breng het geheel nog op smaak met wat olijfolie, zout en peper. Eet smakelijk van
Geen opmerkingen:
Een reactie posten