donderdag 12 augustus 2010

Pita gevuld met kip

Ingrediƫnten:


2 kipfilets (ca. 400 g)
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
5 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel azijn
1 zak gemengde ijsbergsla (200 g)
1 pak shoarmabroodjes
1 bakje houmous (200 g) bakje



Bereiden

Oven op 220 °C voorverwarmen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Van 3 el olie, knoflook, azijn, zout en peper dressing roeren en met ijsbergsla mengen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kip 8 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Mengsel met zout en peper pittig op smaak brengen. Shoarmabroodjes 6-8 min. in oven afbakken. Broodjes met kip-paprikamengsel en houmous vullen. Met ijsbergsalade serveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten