dinsdag 10 augustus 2010

Pitabroodje met tonijn

Ingrediënten:

1 kleine tomaat

1 sjalotje
85 gram tonijn (blikje of folieverpakking)
Witte Peper Gemalen
2 eetlepels mayonaise
¼ theelepel(s) knoflookpoeder
¼ theelepel(s) dille
zout
2 blaadjes sla
2 pitabroodjes


Tomaat wassen, vocht en zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Sjalotje pellen en klein snijden.
In schaaltje tomaat, sjalot, tonijn, witte peper en wat zout door elkaar mengen.
Mayonaise, knoflook en dille erbij doen en alles door elkaar scheppen.
De pitabroodjes in een broodrooster of onder de hete grill toasten, opensnijden en vullen met sla en tonijnmengsel.

1 opmerking:

  1. Heej, ik weet niet of je je gewone mail leest of kan lezen vanaf de camping, dus maar even zo. We gaan naar maastricht hoor! Samen op een kamer, dus.....leuk eej? Alleen staat er niet in de brief hoe je moet betalen en hoeveel, maar dat weet jij vast wel. Ik dacht, ik laat het even weten! Alles goed? Naar je zin met zn 5en?
    Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen