Ingredienten:
eetlepels Parmezaanse kaas
250 g koelverse ravioli spinazie
8 eetlepels kookroom light
600 g broccoli in roosjes
2 groentebouillontabletten
4 eetlepels olijfolie
1 grote ui gesnipperd
Bereiding:
In diepe pan olie verhitten en ui 3 minuten bakken. ¼ van broccoliroosjes apart houden, rest door ui scheppen.
1250 ml heet water erbij schenken, bouillontabletten erboven verkruimelen.
Soep aan de kook brengen en 12 minuten koken.
Soep pureren met staafmixer of in blender (of boven andere pan door zeef wrijven).
Kleine broccoliroosjes en ravioli aan soep toevoegen en ongeveer 2 minuten
meewarmen. Kookroom door soep roeren en even doorwarmen. Op smaak
brengen met peper.
Soep in diepe borden of kommen scheppen. Kaas in schaaltje erbij serveren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten