zondag 15 augustus 2010

Naanbrood met spinazie

Ingrediënten:
2 el olie
2 uien, in partjes
2 vleestomaten, in blokjes
1 teen knoflook, gesnipperd
2 el kerriepoeder (potje 35 g)
1 pak spinazie à la crème (750 g, diepvries voordeelpak)
1 beker salade kaasblokjes (200 g), uitgelekt
1 pak Indiase naanbrood Knoflook & Koriander (280 g, Patak's)



Bereiden

Stap 1 Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de blokjes tomaat, de knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de kaasblokjes erdoor en warm ze mee. Stap 2 Halveer de naanbroden en rooster ze in een broodrooster op de hoogste stand (of onder de ovengrill). Serveer ze met de spinaziecurry.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten