zondag 8 augustus 2010

Spinazie spaghetti

Ingrediënten


300 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
2 x 300 g spinazie, vers
2 tenen knoflook, geperst
1 beker crème fraîche (125 ml)
100 g gemalen jonge kaas (zak a 175 g)
1 zakje walnoten (50 g), grof gehakt



Bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe als de vorige hoeveelheid spinazie een beetje is geslonken. Bak tot slot de knoflook 1 minuut mee. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten