100 gr champignons in kleine stukjes
1 plak gekookte ham in kleine stukjes
1/2 pakje boursin 1 dl slagroom
1 pakje bladerdeeg
Bereiding
Stoof de champignons.Voeg de stukjes ham,de boursin en de room erbij en laat smelten.Laat het mengsel even doorkoken en bindt het eventueel tot een smeuige massa.Snijd uit het bladerdeeg driehoekjes of vierkantjes.Leg er een lepeltje van het mengsel op en vouw het flapje dicht.Bak het flapje af in een voorverwarmde oven van 200 gr.
Weetje:
Een champignon van de soorten Agaricus bisporus en Agaricus bitorquis is een eetbare paddenstoel die in Nederland sinds de jaren 70 volledig is ingeburgerd. Champignons worden in Nederland bijna altijd in champignoncellen gekweekt, op een speciaal samengestelde voedingsbodem van onder andere paardenmest en dekaarde. De teelt in Nederland vindt voornamelijk plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.
Weetje:
Een champignon van de soorten Agaricus bisporus en Agaricus bitorquis is een eetbare paddenstoel die in Nederland sinds de jaren 70 volledig is ingeburgerd. Champignons worden in Nederland bijna altijd in champignoncellen gekweekt, op een speciaal samengestelde voedingsbodem van onder andere paardenmest en dekaarde. De teelt in Nederland vindt voornamelijk plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten