BEREIDINSTIJD: Maximaal 30 minuten
INGREDIËNTEN: 4 personen
3 halve kipfilets
1 ui
1 paprika
1 teentje knoflook
1 doos champignons
1 blik geconcentreerde champignonsoep
2 dl slagroom
3 tl kerriepoeder
Boter
zout & peper
BEREIDINGSWIJZE:
Snijd de kipfilet in blokjes, bestrooi deze met zout en peper.
In pan in boter bruin bakken. Kip uit de pan halen.
Fruit daarna de kleingesneden ui met de kleingesneden knoflook en de kerriepoeder in de braadboter.
Voeg daar de kleingesneden champignons en de in stukjes gesneden paprika aan toe.
Laat even bakken, voeg de soep en de slagroom toe, schep dit door elkaar.
Roer de stukjes kip erdoor en even laten pruttelen.
Lekker met rijst en een salade of patat c.q. gebakken aardappeltjes, salade en stokbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten