Ingrediƫnten:
750 gr aardappelen, in blokjes
1p diepvries kabeljauw
100 gr katenspek
1p slagroom
1 eetlepel mosterd
peterselie
limoensap
5 plakjes bladerdeeg
Bereidingswijze
Kook de aardappelblokjes 10 min in water met zout.
Verwarm de oven voor op 220.
Aard. blokjes, kabeljauw, en katenspek in de ovenschaal scheppen.
In een kom de mosterd, het limoensap, de peterselie en zout en peper naar smaak door de slagroom roeren.
Schenk dit over de vis in de ovenschaal.
Leg de plakjes bladerdeeg iets overlappend naast elkaar op een bebloemd stuk aanrecht of grote plank.
Rol ze met de deegroller uit tot de lap iets groter is dan de ovenschaal. Bedenk de ovenschaal hiermee en druk het deeg goed aan, vooral aan de rand.
Zet de pastei in de oven en bak hem in 30 minuten bruin en gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten