dinsdag 12 april 2011

Canneloni gevuld met tonijn

Ingredienten:


8 pijpjes cannelloni
olijfolie
2 blikjes tonijn in olie
1 fijngesnipperde ui
2 theelepels kappertjes
2 pakjes Boursin
1 blikje gepelde tomaten
200 gr geraspte kaas
zout, peper, chilipoeder


Bereidingswijze:

Kook de cannelloni in ruim kokend water met zout en 2 eetlepels olie 2-3
minuten en laat ze op een doek uitlekken.
Meng alle ingrediƫnten, behalve de tomaten en de kaas, goed door
elkaar.
Vul de cannelloni met dit mengsel en leg ze in een ondiepe ovenschaal.
Snijd de tomaten fijn en verdeel ze over de cannelloni.
Bestrooi de cannelloni met de geraspte kaas en bak ze in een op
200°C voorverwarmde oven tot ze zacht zijn en de kaas lichtbruin is
gekleurd.

Ipv cannelloni gebruik ik ook wel vers lasagnabladen. Hoef je niet voor te koken. In repen snijden, vulling erop leggen en op rollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten