maandag 6 december 2010

Steengrillen, bakplaat en tafelgrill

Ingrediƫnten:

kalfshaas, biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kipfilet, kalkoenfilets, grote garnalen, zalm, tong, gehakt

dit kan ook:
champignons, stukjes paprika, stukjes ui, bosui, shii-takes, ananas, banaan etc

extra:
steengrill, bakplaat of tafelgrill

 Voorbereiding:

Het voordeel van steengrill, tafelgrill en bakplaat is dat er geen vet aan het bakken te pas hoeft te komen.
Reken per persoon op 200-250 gram vlees.
Kijk bij de gourmetrecepten voor vlees-ideetjes en bijgerechtjes: ook alle niet-gepaneerde recepten kunnen op de steengrill, bakplaat en de tafelgrill.

Erbij: stokbrood, paprikareepjes, tomaten, Salades, uitjes, ananas, banaan, etc.

Sausjes: bijvoorbeeld knoflooksaus, cocktailsaus, tzatziki, kruidenboters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten