woensdag 8 december 2010

Pitabroodje

 Ingrediënten: voor 4 personen


4 pitabroodjes
1 courgette
1 pot gegrilde rode paprika's 
1 aubergine
scheut olijfolie
peper en zout
1 pakje kruidenroomkaas
paar blaadjes basilicum



Was de courgette en de aubergine. Schaaf met de kaasschaaf, in de lengte, dunne plakken van de courgette en de aubergine. Doe de slierten in een schaal en schenk hierover wat olijfolie en bestrooi met peper en zout. Haal twee gegrilde paprika 's uit de pot en laat die uitlekken en snijd ze vervolgens in dikke repen. Verwarm een grillpan. Grill de courgette en aubergine slierten. Verwarm ondertussen de pitabroodjes kort in de broodrooster of oven. Snijd de pitabroodjes door en smeer ze in met de roomkaas, leg daarop wat courgette, aubergine, paprikareepjes en een blaadje basilicum. Leg de bovenkant er weer op en serveer ze op een schaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten