Ingrediƫnten: voor 4 personen
400 gram pipe rigate (pasta)
3 kipfilets
olijfolie
0,75 pak bladspinazie (diepvries)
1 pakje Roomkaas Knoflook & Kruiden
1 bakje kastanjechampignons
50 gram pijnboompitten
5 zongedroogde tomaten
Snijd de kipfilet in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilets blokjes bruin. Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten. Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door. Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus
Geen opmerkingen:
Een reactie posten