Ingrediƫnten: voor 4 pers.
2 zakjes tortellini alla carne (pasta met vleesvulling, a 250 g)
3 uien
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
500 gr half-om-halfgehakt
1 pak gezeefde tomaten (500 g)
2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 zakje pastakaas (geraspt, 150 g)
Bereiden
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan ui en knoflook 3 min. in olie bakken. Gehakt erdoor scheppen en rulbakken. Gezeefde tomaten en kruiden erdoor scheppen en zonder deksel 10 min. op laag vuur laten sudderen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini over vier borden verdelen, saus erop scheppen en bestrooien met kaas.
Lekker met een tomatensalade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten