vrijdag 10 september 2010

Macaroni met een roomsaus

Macaroni met een roomsaus - Aantal personen: 4




Ingredienten:



500 gr macaroni
400 gr kipfilet
2 grote uien
1 doosje champignons
1 of 2 tenen knoflook
1 grote kruidenroomkaas
1 bekertje zure room
basilicum
tijm
marjolein
olie om te bakken
komkommer



Bereiding:

Kipfilet in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook pellen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Macaroni koken. In hapjespan olie verhitten en uien fruiten. Kipfilet en kruiden toevoegen en aanbraden. Knoflook erboven uitpersen. Champignons toevoegen en meebakken. Roomkaas toevoegen en al roerend laten smelten. Het geheel goed doorwarmen en van het vuur af de zure room erdoor roeren. Saus over de macaroni schenken of apart erbij geven en serveren met komkommer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten