maandag 6 september 2010

Roomyoghurt met fruit

500 gram Room
500 gram Yoghurt
1 stuk(s) Witte Chocolade
1 takje(s) Basilicum
125 gram Aardbeien
125 gram Framboos
5 stuk(s) Gelatine
2 stuk(s) Vanille
1 beker(s) Suiker
1 flesje(s) Likeur



Maak een klein beetje suikerstroop met de gespleten vanille en los daarin de gelatine op.
Sla de slagroom op tot half dikte.
Meng de suikerstroop met de yoghurt en daarna door de slagroom.
Laat dit opstijven.
Maak al het fruit schoon en plaats in een kom scheur de basilicum in kleine stukjes en meng dit door samen met likeur.
Doe de yoghurt in/op een bord,kom en doe daarop het fruit.
Daarna royaal met de rasp de krullen witte chocolade er overheen.

Dit recept komt uit wie is de chef. Nog niet zelf gemaakt maar omdat de kandidaten zeer enthousiast waren, zet ik dit op deze blog. En ga het maken voor 'mijn' eetclubje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten