Ingrediënten
300 g ravioli gevuld met kaas
400 g champignons
1 ui
1 el olijfolie
2 tenen knoflook
50 ml droge witte wijn
1 beker crème fraîche (200 ml)
1 zak rucola
Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui. Verhit in een ruime koekenpan de olie en fruit de ui 5 min. Bak de champignons al omscheppend 5 min. mee. Pers de knoflook, voeg toe aan de ui en champignons en bak nog 1 min. Roer de wijn en de crème fraîche erdoor en houd de saus op laag vuur warm. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignonsaus. Schep de rucola erdoor en serveer direct met geraspte parmezaanse kaas.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten