maandag 23 mei 2011

Garnalentaart

Ingrediënten


6 plakjes diepvries bladerdeeg
2 uien
2 eetlepels olijfolie
1 kleine prei
5 worteltjes
300 gr roze garnalen
1 eetlepel bloem
3 eieren
1 pot boursin cuisine knoflook-fijne kruiden
wBereiden

Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien fruiten. Groente, garnalen en naar smaak zout en peper toevoegen en 5 min. roerbakken. Groente en garnalen laten uitlekken. Taartvorm met bladerdeeg bekleden. Bodem op verschillende plaatsen met vork inprikken en met bloem bestrooien. Groente en garnalen over bodem verdelen. Eieren met Boursin loskloppen en over groente schenken. Taart in midden van oven in 30 min. gaarbakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten