maandag 17 mei 2010

Tortillawraps met kaasvulling

Ingrediƫnten voor 2 personen

1 rode paprika
2 eetlepels olie
1 teen knoflook
2 lenteuitjes
100 gram mais uit blik
2 eetlepels gehakte koriander of peterselie
1 dl kookroom
100 gram roomkaas
4 tortillas
8 eetlepels tomatenketchup
1/2 eetlepel chilipoeder
enkele druppels tabasco
50 gram geraspte kaas



Voorbereiding

Snijd de paprika in kleine blokjes. Bak ze in de hete olie met het uitgeperste teentje knoflook. Hak de lenteui fijn en bak deze 2 minuten mee. Schep de uitgelekte mais erdoor. Voeg 1 eetlepel van de verse kruiden en de kookroom toe en verwarm zachtjes. Schep de roomkaas erdoor en laat deze smelten. Verwarm intussen de tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.



Bereidingswijze

Verdeel de vulling over de tortillas. Rol ze op en leg ze in een ovenvaste schaal. Schep er de tomatenketchup vermengd met het chilipoeder en tabasco overheen en strooi er de geraspte kaas overheen. Zet het gerecht even onder de hete grill totdat de kaas licht gesmolten is. Strooi de rest van de verse kruiden erover.

Serveertips

Lekker met een komkommersalade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten