zondag 2 mei 2010

Spaghetti Carbonara

Ingredienten:

450 gram spaghetti, 1,6 deciliter melk, 1,5 deciliter room,
zout en peper,, 2 plakjes doorregen spek, in reepjes, 1 eetlepel
kappertjes, 4 eierdooiers.


Bereiding:

De spaghetti met wat zout in ruim water gaar koken,
afgieten, onder de hete kraan afspoelen en uit laten lekken.
De melk en room in een steelpan verhitten en met zout en
peper op smaak brengen.
Het spek en de kappertjes aan het melkroommengsel toevoegen
en 1 minuut verhitten.
De uitgelekte spaghetti door de saus roeren en goed
door laten warmen.
De eierdooiers in een kleine kom klutsen en aan de
hete spaghetti toevoegen; goed roeren en met een houte lepel
en serveren.

Hier noemen de kinderen het Witte spaghetti.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten