zondag 16 mei 2010

Dit gaan we morgen eten

Spaghetti met spinazie

Ingredienten:

500 gram spaghetti
750 gram spinazie a la creme
500 gram rundergehakt
1 pakje kruidenkaas
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
peper zout

Bereiding:

Fruit 1 teentje knoflook in de olijfolie.
Rul het (runder) gehakt tot deze goed gebakken is.
Voeg naar smaak evt. zout en peper toe.
Voeg nu de spinazie a la creme toe en laat deze mee bakken tot de blokjes gesmolten zijn.
Voeg als laatste de kruidenkaas toe en laat alles nog 5 minuten bakken/ koken.
Kook de spaghetti ongeveer 8 minuten tot deze beetgaar is.
Dien de spaghetti op een bord en doe de saus hierover heen.
Voeg tot slot de geraspte kaas erover heen.

Helaas lusten mijn kinderen niet alles, maar deze zullen ze zeker lekker vinden.
Zelf doe ik er nog pijnboompitjes over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten