maandag 6 juni 2011

Wrap met gehakt

Ingrediënten


1 eetlepel olie
500 gr gehakt
3 ui, gesnipperd
6 teentjes knoflook, gesnipperd
1 kilo tomaten. ontveld en in stukjes
6 eetlepels jalapeñopeper uit een potje, grof gehakt
30 gr  verse koriander
16 maïstortilla's
300 ml zure room
200 g cheddar (kaas), geraspt.

In hapjespan olie verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken. Gehakt toevoegen en rul bakken. Knoflook erdoor scheppen en nog 1 min. meebakken. Tomaten en jalapeñopeper erdoor roeren. Saus onafgedekt 10 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout. Grill voorverwarmen. Koriander boven saus knippen. Tortilla's verwarmen. Tortilla's vullen met gehakt mengsel, zure room erover strijken, bestrooien met kaas. Schaal 15 cm onder hete grill schuiven en  tortilla's 3-4 min. roosteren, tot kaas gesmolten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten