woensdag 16 maart 2011

Zondag verjaardag

En dan blijft iedereen eten en dat zijn 26 man, ook kinderen en dan zoek ik naar gemakkelijke recepten.
Hier een hele gemakkelijke maar ik vind de aardappelsalade kant en klaar meestal te zuur.


Ingrediƫnten:

400 g peultjes
6 gedroogde tomaatjes in olie
3 bosuitjes
1 bak aardappelsalade
75 gr rucola slamelange
300 g gerookte kipfilet
50 gr cup geroosterde pijnboompitten
(en voor 28 man is dit x 2)
Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucola op een grote schaal verdelen, aardappelsalade er op scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.
En dan toch maar met mijn eigen aardappelsalade.

1 kilo aardappelen
mayo
yoghurt
100 gr jonge kaas
5 augurkjes fijn gesneden.
zout/peper

Kook aardappelen gaar, snijdt ze klein. Maak een sausje van mayo, yoghurt, zout/peper. Meng dit samen met de gekookte aardappelen, augurkjes en de kleingesneden jonge kaas.

En dan ben ik nu op zoek naar een gevulde maaltijd soep. Makkelijk te maken. Wordt vervolgd..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten