dinsdag 27 april 2010

Kip kerrie kersentaart

Kip kerrie kersentaart
Ingrediënten voor 4 personen

500 gram kipfilet, 200 ml.creme fraiche, grote pot kersen op lichte siroop zonder pit, blikje croissantdeeg, zakje geraspte kaas, zakje kerriesaus, kerriepoeder naar smaak

Hulpmiddelen

Rond bakblik.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden
Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in blokjes van ca. 2 cm. Bak deze met wat kerriepoeder in een koekepan licht bruin en gaar. Laat de kersen uitlekken in een vergiet. Doe de creme fraiche en de kersen bij de kip. Doe het zakje kerriepoeder (niet aanmaken)er ook bij. Meng alles goed door elkaar. Vet het bakblik in. Bekleed het blik met het croissantdeeg, leg op de bodem een laagje geraspte kaas. Vul het bakblik met het kipmengsel, nog een laagje geraspte kaas, vouw het deeg over het kipmengsel. Zet het bakblik in de oven, ca. 20 minuten.

Serveertips

Snijd het in punten. Geef er een salade bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten