maandag 12 april 2010

Deze is van Linda

Empanadas van de chef (jaja) met gehakt, ook superlekker!


-olie
-500 gr gehakt
-1 theel. paprikapoeder
-0.5 theel. rode perpervlokjes (of hete peperpoeder, chili)
-0.5 theel. komijnpoeder
-1 ei, losgeklopt



Maak de vulling van tevoren, zodat het "koud" in de bladerdeeg gaat.
Bak de uien in de olie tot ze zacht zijn. Bak in een andere pan het gehakt met de kruien. Meng het met elkaar en zet even in de koelkast.
Verwarm de oven op 200 graden. Leg de bladerdaaglapjes op de bakplaat en vul ze met het gehaktmengsel. Vouw er 3hoekjes van en bestrijk ze met eigeel. Bak ze 20 tot 25 min tot ze goudbruin zijn.
Nou, ik ben benieuwd, het is echt lekker en niet moeilijk. Succes!

Groetjes, Linda
 
Dit recept staat nog steeds in mijn favorieten map. Maar nog niet zelf gemaakt. De recepten die op deze blog komen heb ik zelf al eens gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten